• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie

Dit TSA gecertificeerde 3-cijferig kabelslot van TRVLMORE is een verademing voor de echte reiziger. De kabel van het slot is gemaakt van stevig zink (alloy), is 14 centimeter lang en zeer gebruiksvriendelijk. Het kabelslot is verkrijgbaar in de kleur zwart. Met dit stevige en sterke kabelslot komen uw spullen zonder zorgen aan op hun eindbestemming.

3-cijferig kabelslot

Het kabelslot beschikt over een 3-cijferige persoonlijke pincode die u zelf gemakkelijk kunt invoeren met behulp van de bijgeleverde instructie. De cijfers van het slot zijn makkelijk leesbaar en slijtvast. Het kabelslot is geschikt voor TSA inspectie door Amerikaanse veiligheidsagenten en heeft een TSA certificaat. Dit kabelslot biedt beveiliging voor uw koffer en bagage op reis en is getest door duizenden tevreden reizigers.

Extreem stevig TSA kabelslot met lange kabel

Dit TRVLMORE kabelslot is ontwikkeld om extreme veiligheid te bieden aan uw bagage. De kast en het binnenwerk van het kabelslot is gemaakt van verzwaard zink en gehard staal, de kabel van 14 cm lang is gemaakt van zink (alloy) en hierdoor zeer flexibel. Door de extra lange kabel heeft u meer flexibiliteit. Met dit kabelslot laat u uw spullen met een gerust hart veilig achter.

Multifunctioneel

Uiteraard is dit kabelslot niet alleen te gebruiken voor reizen, er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk. De sloten zijn voorzien van gehard staal en verzwaard zink en daarom ook te gebruiken voor kluisjes (sportschool, op het werk of op school), hekwerk, garage en vele andere mogelijkheden.

TSA gecertificeerd

TSA staat voor Transport Security Administration, dit betreft een veiligheidsinstantie opgericht door de Verenigde Staten. De Transport Security Administration is opgericht om ‘extra’ veiligheid te bieden op luchthavens en luchtverkeer door bijvoorbeeld ‘extra’ controle van de bagage. TSA sloten zijn voor reizen naar onder meer de Verenigde Staten dan ook verplicht. Een TSA slot met een certificaat heeft een speciaal TSA logo. Veiligheidsagenten op Amerikaanse vliegvelden hebben een speciale (loper)sleutel in bezit waarmee een TSA slot geopend kan worden. Zo hoeft uw reisslot dus nooit opengebroken te worden! Ook luchthavens in Canada, Israël, Japan, Finland en Australië zijn TSA aangesloten en steeds meer landen sluiten zich aan bij deze veiligheidsinstantie.

Verpakkingsinhoud

  • TSA-slot (2x)
  • Handleiding (1x)

Handleiding
Aantal artikelen in verpakking: 2 stuk(s)
Aantal stuks in verpakking: 2 stuk(s)
Keurmerk: Transportation Security Administration
Kleding artikelnummer: TM206
Kleur: Zwart
Materiaal: Zink
Openingsmechanisme: Cijfercode
Product breedte: 1.40 cm
Product hoogte: 7.40 cm
Product lengte: 3.20 cm
Soort keurmerk: Geen keurmerk
Type slot: TSA cijferslot
Type slot: Kofferslot
Verpakking breedte: 73 mm
Verpakking hoogte: 15 mm
Verpakking lengte: 99 mm
Verpakkingsgewicht: 0.13 kg
Verpakkingsinhoud: 2x TSA-kofferslot - 1x Handleiding