• Klantenservice 7 dagen per week
  • Bestel direct op Bol
  • 2 jaar garantie

Dit TSA gecertificeerde 4 cijferige kofferslot van TRVLMORE is een must voor ieder soort reiziger. Bevestig het extreem stevige slot eenvoudig en snel aan onder andere uw koffer, tas, backpack of andere bagage en houd al uw spullen altijd veilig. Dit kofferslot van TRVLMORE heeft levenslange garantie en is reeds getest door tienduizenden tevreden klanten over de hele wereld.

4-cijferig kofferslot

Het TSA cijferslot gaat op slot met een 4-cijferige persoonlijke pincode die zelf gemakkelijk is in te stellen met behulp van de bijgeleverde instructie. Kies zelf een voor u gemakkelijk te onthouden pincode, u heeft de mogelijkheid te kiezen uit duizenden cijfercombinaties. Super gemakkelijk want zo hoeft u geen sleutel meer bij u te houden. De kans op het verliezen van uw sleutel is dus uitgesloten, wel zo handig. Tevens kunt u, natuurlijk, de code opnieuw instellen indien u dit wenst.

Extreem stevig TSA-slot

Dit TRVLMORE kabelslot is ontwikkeld om extreme veiligheid te bieden aan uw bagage. De kast en het binnenwerk van het kabelslot is gemaakt van verzwaard zink en gehard staal, de kabel is gemaakt van zink (alloy) en hierdoor zeer flexibel. Met dit kabelslot laat u uw spullen met een gerust hart veilig achter.

Multifunctioneel

Uiteraard is dit kabelslot niet alleen te gebruiken voor reizen, er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk. De sloten zijn voorzien van gehard staal en verzwaard zink en daarom ook te gebruiken voor kluisjes (sportschool, op het werk of op school), hekwerk, garage en vele andere mogelijkheden.

TSA gecertificeerd

TSA staat voor Transport Security Administration, dit betreft een veiligheidsinstantie opgericht door de Verenigde Staten. De Transport Security Administration is opgericht om ‘extra’ veiligheid te bieden op luchthavens en luchtverkeer door bijvoorbeeld ‘extra’ controle van de bagage. TSA sloten zijn voor reizen naar onder meer de Verenigde Staten dan ook verplicht. Een TSA slot met een certificaat heeft een speciaal TSA logo. Veiligheidsagenten op Amerikaanse vliegvelden hebben een speciale (loper)sleutel in bezit waarmee een TSA slot geopend kan worden. Zo hoeft uw reisslot dus nooit opengebroken te worden! Ook luchthavens in Canada, Israël, Japan, Finland en Australië zijn TSA aangesloten en steeds meer landen sluiten zich aan bij deze veiligheidsinstantie.

Verpakkingsinhoud

  • TSA-slot (3x)
  • Handleiding (1x)
Handleiding
Aantal artikelen in verpakking: 3 stuk(s)
Aantal stuks in verpakking: 3 stuk(s)
Keurmerk: Transportation Security Administration
Kleding artikelnummer: 8719632950721
Kleur: Zwart
Materiaal: Zink
Openingsmechanisme: Cijfercode
Product breedte: 2.80 cm
Product hoogte: 6.50 cm
Product lengte: 0 cm
Soort keurmerk: Geen keurmerk
Type slot: TSA cijferslot
Type slot: Kofferslot
Verpakking breedte: 71 mm
Verpakking hoogte: 16 mm
Verpakking lengte: 103 mm
Verpakkingsgewicht: 0.22 kg
Verpakkingsinhoud: 1x TravelMore TSA Kofferslot (Set: 3 stuks)